GEEN VERZENDKOSTEN VANAF €49 / RETOURNEREN BINNEN 14 DAGEN / WHATSAPP NUMMER 0488 48 13 53

Sinds 1959

Verrassend jouw stijl!

 1. Een mooi begin

  Op 1 juli 1959 begon Evert Boorsma zijn bedrijf, wat ‘het Textielhuis’ heette. Samen met zijn oom ging hij langs de deuren om zijn textiel te verkopen en om bekendheid op te bouwen. In 1960 opende Evert Boorsma, samen met zijn vrouw Johanna, een eerste winkel. Het succes kreeg een vervolg, waardoor de winkel eens in de vier jaar werd uitgebreid.

 2. Van vader op zoon

  In 1992 kwam hun zoon, Henrien, deels in het bedrijf om op de woonafdeling te ondersteunen. Na het opdoen van ervaring als filiaalmanager in een gerenommeerd modebedrijf, kwam in 1996 ook hun tweede zoon, Bert, in het bedrijf. Vanaf dat moment hebben de broers hun krachten gebundeld, met beide vrouwen, en hebben het bedrijf overgenomen. Vanaf dat moment werden de collecties uitgebreid om de klant beter te kunnen bedienen.

 3. We blijven groeien

  Door gunning van de klant, werd ook dit pand te klein, waardoor in 2001 de winkel verder is uitgebreid waarbij ook kindermode aan het assortiment werd toegevoegd. Vervolgens werd de afdeling wonen in 2005 verplaatst naar de zijkant van de winkel en is dit in 2014 opnieuw gerestyled tot de eisen van deze tijd.

 4. Een frisse start!

  Om in te kunnen blijven spelen op de trends en ontwikkelingen in de modebranche, hebben de broers besloten om de winkel te splitsen in twee afzonderlijke winkels: Boorsma Mode en HB Wonen. Bert is verder gegaan met de modewinkel en Henrien richt zich op alles voor raam en vloer. Door deze splitsing kan eenieder zich focussen op zijn eigen branche en deskundigheid. Eén ding dat we bij Boorsma Mode nooit loslaten is de persoonlijke aandacht.

Over ons

Maak kennis met ons team. Wij kijken graag met je in de spiegel – welke outfit past het beste bij jou? Advies en persoonlijke aandacht vinden we dan ook belangrijk. Zien we je snel?

Bert Boorsma

Directie

Nellie Boorsma

Directie

Evelien van de Wardt

Bedrijfsleidster

Marianne de Kruijf

Marketeer & modeadviseuse

Betsie van WIjk

Modeadviseuse

Hennie Veldhuizen

Modeadviseuse

Neline Roelofsen

Modeadviseuse

Christine Boorsma

Marketeer

Diederick Boorsma

Hoofd automatisering

Jona de Koning

Modeadviseuse

Ada Jonkers

Modeadviseuse

Henrike van Beek

Modeadviseuse

Persoonlijk advies in onze winkel

Persoonlijk advies in onze winkel

30.000+ mode items in ons assortiment

30.000+ mode items in ons assortiment

Shoppen voor het hele gezin

Shoppen voor het hele gezin

Gratis parkeren voor de deur

Gratis parkeren voor de deur

Kopje koffie voor elke klant

Kopje koffie voor elke klant

© 2024 Boorsma Mode - Privacyverklaring - Sitemap

Stylemaster
Hulp nodig? Chat met ons