GEEN VERZENDKOSTEN VANAF €49 / RETOURNEREN BINNEN 14 DAGEN / WHATSAPP NUMMER 0488 48 13 53

Betaalmethodes

Bij Boorsma Mode kun je op verschillende manieren betalen. Wij bieden je de meest gebruikte betalingsmethoden aan zodat jij eenvoudig kunt afrekenen.

Betaaalmethodes

  • iDeal
  • PayPal
  • MasterCard / VISA
  • Bankcontact / Mister Cash
  • Bankoverschrijving
  • Pinnen / Contant

iDeal
Met iDeal betaal je snel en eenvoudig volgens je eigen online betaalomgeving. Kies tijdens het afrekenen bij welke bank je bent aangesloten en je kunt direct beginnen met betalen. Een betaling wordt via iDeal wordt direct op onze bankrekening bijgeschreven. Zo zullen wij je bestelling dan ook direct verwerken.

PayPal
Met PayPal kun je eenvoudig betalen. Je hoeft enkel in te loggen op je account en de betaling te accepteren. Daarna wordt het bedrag automatisch van je rekening afgeschreven. PayPal bestellingen worden ook direct verwerkt.

MasterCard / VISA
Deze betaalmethode is speciaal voor mensen met een creditcard. Je vult eenvoudig de gegevens van je creditcard in en je hebt direct betaald. Creditcard bestellingen worden door ons direct verwerkt.

Bankcontact / Mister Cash
Deze betaalmethode wordt veel gebruikt door onze klanten uit België. Je kunt eenvoudig en snel betalen in de online omgeving of via je smartphone. Bestellingen via Bankcontact / Mister Cash worden ook direct verwerkt.

Bankoverschrijving
Met een bankoverschrijving betaal je op vertrouwde wijze in je online bankomgeving. Je ontvangt na het plaatsen van de bestelling het rekeningnummer waar de betaling naar overgemaakt kan worden en een kenmerk, die je tijdens de overschrijving dient te vermelden. Zodra de betaling door ons is ontvangen zullen wij je bestelling verwerken. Normaliter duur het circa 2 werkdagen voordat de bestelling wordt verwerkt.

Pinnen / Contant
Deze betaalmethode bieden we alleen in onze winkel. In dat geval kies je ervoor om de bestelling op te halen bij onze winkel in Kesteren.

© 2024 Boorsma Mode - Privacyverklaring - Sitemap

Stylemaster
Hulp nodig? Chat met ons